معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهار

Untitled-12

معرفی غذاهای پاکسازی کننده خون در فصل بهار
در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش‌های ساده، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو،‌ آش شبدر و قره‌قروت، و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده است. این غذاها انرژی پایه و ویتامین مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها موجب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می‌شود.از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش و جو نیز از سوی حکمای پزشکی پارسی توصیه شده است.برای درمان عطسه‌های زیاد ناشی از حساسیت فصلی، می‌توانید روزی ۲ بار، با روغن بنفشه درون حفره‌های بینی و روی پیشانی خود را چرب کرد. همچنین لازم است مصرف انواع ادویه، غذاهای سرخ‌کردنی و قهوه را در فصل بهار به حداقل برسانید.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم